Informasjonskapsler og informasjonskapsler

Informasjonskapsler og personvernerklæring hos Tee By Slater

Innledning

Når du besøker nettstedet vårt, samles informasjon om deg, som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet vårt og for å øke verdien av annonsene som vises på siden. Hvis du ikke vil at informasjon skal samles inn, bør du slette informasjonskapslene dine (se instruksjoner) og avstå fra videre bruk av nettstedet. Nedenfor har vi utdypet hvilken informasjon som samles inn, deres formål og hvilke tredjeparter som har tilgang til den.

Informasjonskapsler

Nettstedet bruker "informasjonskapsler", som er en tekstfil som er lagret på din datamaskin, mobil eller lignende. på samme måte for å gjenkjenne det, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser. Informasjonskapsler kan ikke inneholde ondsinnet kode som f.eks virus.

Det er mulig å slette eller blokkere informasjonskapsler. Se instruksjoner: http://minecookies.org/cookiehandtering

Slette eller blokkere informasjonskapsler kan gjøre annonser mindre relevante for deg og vises oftere. Du kan også risikere at nettstedet ikke fungerer optimalt og at det er innhold du ikke får tilgang til.

Personlig informasjon

Generelt

Personlig informasjon er all slags informasjon som til en viss grad kan tilskrives deg. Når du bruker nettstedet vårt, samler og behandler vi en rekke slike opplysninger. Det skjer f.eks. av alm. tilgang til innhold hvis du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, på annen måte bruker tjenester eller kjøper via nettstedet.

Vi samler og behandler vanligvis følgende typer informasjon: En unik ID og teknisk informasjon om datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen, IP -nummeret ditt, geografisk plassering og hvilke sider du klikker på (interesser). I den grad du selv gir eksplisitt samtykke til dette og skriver inn informasjonen selv, behandles også følgende: Navn, telefonnummer, e-post, adresse og betalingsinformasjon. Dette vil vanligvis være når du oppretter en pålogging eller kjøper.

Sikkerhet

Vi behandler personopplysningene dine sikkert og konfidensielt i samsvar med gjeldende lov, inkludert personopplysningsforordningen og databeskyttelsesloven.

Informasjonen din vil bare bli brukt til formålet den ble samlet inn for, og vil bli slettet når formålet er oppfylt eller ikke lenger er relevant.

Vi har tatt tekniske og organisatoriske tiltak for å forhindre at informasjonen din ved et uhell eller ulovlig blir slettet, publisert, tapt, degradert eller gjort kjent for uautoriserte personer, misbrukt eller på annen måte behandlet i strid med loven.

Formål

Informasjonen brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg annonsene som mest sannsynlig vil være relevante for deg, for å registrere kjøp og betalinger, samt for å kunne tilby tjenestene du har bedt om, som f.eks. å sende inn et nyhetsbrev. I tillegg bruker vi informasjonen til å optimalisere våre tjenester og innhold.

Lagringsperiode

Informasjonen lagres i den perioden loven tillater, og vi sletter den når den ikke lenger er nødvendig. Perioden avhenger av informasjonens art og bakgrunnen for lagring. Det er derfor ikke mulig å spesifisere en generell tidsramme for når informasjon slettes.

Spredning av informasjon

Data om din bruk av nettstedet, hvilke annonser du mottar og eventuelt klikk, geografisk beliggenhet, kjønn og alderssegment, etc. videregitt til tredjeparter i den utstrekning denne informasjonen er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter som er involvert i delen om "informasjonskapsler" ovenfor. Informasjonen brukes til å målrette annonsering.

Vi bruker også en rekke tredjeparter til lagring og behandling av data.Disse behandler informasjon utelukkende på våre vegne og kan ikke bruke den til våre egne formål

Avsløring av personopplysninger som navn og e-post, etc. vil bare skje hvis du gir ditt samtykke. Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan gi tilstrekkelig beskyttelse for informasjonen din.

Innsikt og klager

Du har rett til å bli informert om personopplysningene vi behandler om deg i et standardformat (dataportabilitet). Du kan også når som helst protestere mot bruk av informasjon. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke for at informasjon om deg skal behandles. Hvis informasjonen som behandles om deg er feil, har du rett til å få den rettet eller slettet. Henvendelse om dette kan gjøres til: john.slater@themovser.dk. Hvis du vil klage på vår behandling av personopplysningene dine, har du også muligheten til å kontakte Datatilsynet.

Hvis du ikke lenger ønsker at vi skal behandle personopplysningene dine eller begrense behandlingen av personopplysningene dine, kan du også sende oss en forespørsel om dette til e -postadressen ovenfor.

Utgiver

Nettstedet Tee By Slater eies og publiseres av:

TheMovSer.dk/PrintByOrder.dk

Hammerholmen 11E, 1 sal

2650 Hvidovre

Telefon: 26580554

E -post: john.slater@themovser.dk

CVR: 32871607

.